parets per escalar
Foto cedida per l’Oficina de Turisme de La Pobla de Segur

Talarn està al Geoparc Orígens
Més de 2000 km² reconeguts per la UNESCO
per la seva geologia d’importància internacional

Logo Geoparc Orígens


El Geoparc Orígens és una magnífica destinació turística plena de possibilitats.

A principis del segle XX, la indústria catalana es veia ofegada per la manca de carbó i calia trobar una nova energia que assegurés la seva continuïtat. La força dels rius dels Pirineus va ser la solució. Al territori del Geoparc s’hi van construir diverses centrals hidroelèctriques que van portar la llum a tot Catalunya. Actualment, es poden visitar les de Talarn (La Central) i la de Torre de Capdella (Museu Hidroelèctric de Capdella)

A l’Epicentre. Centre de Visitants del Geoparc t’informaran de totes les activitats que pots fer al Geoparc. A part de l’epicentre, hi ha més museus i centres, i un munt de coses a fer: rutes, visites, activitats, exposicions, gaudir de les festes i tradicions, menjar bé…

També es promouen activitats educatives relacionades amb la geologia, la paleontologia, la història i la hidroelectricitat, per a totes les edats. Escoles, instituts i universitats són alguns dels nostres visitants.

Recomanacions

Georutes
Les georutes són una xarxa de vuit itineraris que permeten visitar els enclavaments geològics més singulars del Geoparc Orígens i entendre com es van originar, així com el seu significat i importància i la seva vinculació amb la resta de patrimonis natural i cultural.

Reserva

Reserva el teu apartament directament des de la web.
Si vols fer alguna consulta, contacta amb nosaltres per telèfon, mail o emplenant el formulari.

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@casalola.info. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.